Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle

Litteratur festival  –  AFLYST

Litteratur festival lørdag den 19. september 2020 kl. 10:00 – 16:00.

AFLYST på grund af de nye anvisninger fra myndighederne som oplyst Fredag 18-09 og gældende fra Lørdag klokken 12.

Tema for dette års litteraturfestival 2020 er: Familiehistoriers bånd – med fokus på familiehistoriers vilkår, magt, påvirkning hen igennem slægter. Vi sætter fokus på de betydninger disse familie-historier i virkeligheden har haft og fortsat har.

Mange danske bøger har i disse år som omdrejningspunkt familieliv/ familiehistoriers bånd med hensyn til magtfaktorer, vilkår, sociale arvs muligheder eller begrænsninger , som rører ved vore egne liv og levned. Vi ønsker derfor med litteraturfestivalen at sætte gang i nysgerrighed, refleksion og dialog om netop denne genre af dansk litteratur og give årets festivaldeltagere mulighed for at blive klogere på egne og hinandens familiehistoriers bånd.

Litteraturfestivalens deltagere vil i år blive hjulpet på vej af indslag fra de tre oplægsholdere:

  • forfatter Merete Pryds Helle, med ex bogen Folkets Skønhed
  • forfatter Malene Lei Raben med bogen Fruen

  • forfatter Iben Mondrup med ex. bogen Vi er brødre.

Disse tre kunstnere vil ud fra egne værker berige og inspirere deltagerne med hvordan de bruger familiehistoriers bånd til at skabe deres fortællinger.

Dagens program indeholder indlæg fra de tre førnævnte samt involvering, udveksling og debat mellem disse tre og deltagerne.

Entre:

Billetter bliver refunderet snarest

Køb online kr. 175,00 – Prisen er inkl. Kaffe og tærte
Der kan købes Frokostsandwich til kr. 70,00
Der kan vælges mellem kylling og bacon – skinke og ost – æg og rejer
Billetterne sælges kun online
Der er et begrænset antal billetter til salg

den 17. september er sidste dag for online salg

Der er lukket for salg af billetter

udsolgt – udsolgt

Litraturdagen JenleMerete Pryds Helle (f. 1965) er uddannet på Forfatterskolen, har en bachelor i litteraturvidenskab og har desuden læst nærorientalsk arkæologi. Hun er forfatter til en lang række kritikerroste bøger. Senest udkom de to bestsellere Folkets skønhed (2016), der vandt De Gyldne Laurbær, og efterfølgeren Vi kunne alt (2018).

.

.

.

.

.

Litraturdagen JenleMalene Lei Raben (f. 1969), cand.jur. mediejurist og fhv. adm. direktør. Sideløbende med karrieren også aktiv debattør, fast klumme-skribent for Politiken, tidligere ’smagsdommer’ på DR2, tv-vært og mor til tre. I dag er hun selvstændig juridisk rådgiver og skribent. Fruen er hendes første bog.

.

.

.

.

.

Litraturdagen Iben Mondrup er født i 1969 i Danmark og opvokset på Grønland. Hun er uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2003 og debuterede som forfatter i 2009 med romanen ‘Ved slusen’.