Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle
SIDEN OPDATTERES LØBENDE

Litteratur festival

Lørdag den 3. september kl. 10.00 – Litteratur event på Jenle – “Aakjær i ord og toner” – del 3

“På kanten”

Målet er – gennem den udveksling og de debatter, der foregår mellem forfatterne og deltagerne i Aakjærs hjem – at deltagernes interesse og nysgerrighed på endnu mere litteratur vokser. Begivenheden afvikles i Jenles gamle lade, som igennem årene er tilpasset sådanne begivenheder.

Aakjærselskabet ønsker at vise bredden og mangfoldigheden af de mange forskellige forfattere som Danmark har, men også vise respekt for og videreføre det Jeppe Aakjær selv startede, sit store forfatterskab og generel interesse og engagement i samfundet. Programmet for litteraturdagen har temaet “På kanten”, hvilket er valgt ud fra forskellige perspektiver på, hvad ”kanten” kan betyde for de roller, relationer og identiteter vi lever gennem livet.

Årets tre forfattere er:

  • Morten Pape: Amagertriologien,
  • Dy Plambeck: Til min søster med flere
  • Malene Lei Raben: Fruen.

Dagen er åben for alle.

De deltagerne bliver inviteret til dialog og refleksion i spændingsfelterne mellem: livskraft – kærlighed – frihed og vold – brutalitet – kulturel mangfoldighed. Dagens tre forfatterskaber er præget af forskellige kulturelle miljøer og bidrager derfor hver især på sin helt egen måde til årets tema ”På kanten”.

Entre:
Billet incl. Kaffe/te kager kr. 275,00
Sandwich kr. 75,00

Køb billetter: online her

Køb billetter: museumsbutikken kr. 295,00

 

Morten Pape / Amager-triologien.

Litteraturdagen_malene-lei-raben

Malene Lei Raben / Fruen.

Litteraturdagen_Dy_Plambeck

Dy Plambeck / Til min Søster med flere.