Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle

Skoletjeneste

I tiden fra 31. marts til 31. oktober 2021 kan man mod forudbestilling booke rundvisninger på Jenle, og vi modtager gerne større grupper fra skoler samt uddannelsesinstitutioner.

Skoleelever på JenleVed bestilling af større elevgrupper på Jenle betaler man for minimum for 10 personer.

Prisen pr. elev (1.-9 kl) er kr. 25,00 for museet og rundvisning. For studerende er prisen kr. 45,00.

Jenle kan modtage grupper af elever fra 2 til 170 personer.

Rundvisningen i mindestuerne kan max klare 10 personer ad gangen og tager ca. 30-35 min. Er jeres grupper af elever på over 51 personer kommer der en ekstra rundviser på, rundvisningen kan begynde hvert 15. min.

Et besøg på Jenle (for elever/studerende) vil typisk tage fra 1½ til 3 timer, alt efter antal deltagere og det jeres elever / studerende ønsker at få ud af besøget.

Der vil være mulighed for i samarbejde med en koordinator fra Jenle og Aakjærselskabet at tilrettelægge et besøg, der passer til jeres elever / studerende. Kontakt selskab@jenle.dk eller bestil ved at udfylde nedenstående formular / skema. Her kan der også bestilles mad på forhånd.

På Jenle og i skovene omkring Jenle finder du Trolderuterne. Det er særlige ruter og områder for børn og deres nysgerrige voksne, hvor du med hjælp af din smartphone, iPad eller tablet kan gå på skattejagt eller se og høre Aakjærs sagn og fortællinger og andre sjove ting. Se mere her om trolderuterne

Vi er desuden i gang med at udvikle nyt undervisningsmateriale for elever i 3. – 7. klasse. Projektet hedder ”Kulturhistoriske forfattere i børnehøjde” og materialet forventes klar til brug i februar 2022 Læs mere om hele projektet her

Bestilling: