Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle

Rundvisning

Rundvisning til daglige besøgende

Rundvisningen er tilstede hver dag (undtagen for større selskaber og institutioner) og starter altid kl. hel (f.eks. 13.00). Forudbestilling på rundvisning for daglig besøgende er ikke nødvendig. For selskaber og institutioner se venligst nedenfor.

Jenle ladenBillet til museet koster: 45.00 kr.
Billet til mindestuer (med guide) koster: 80,00 kr

Rundvisninger og besøg af større selskaber

For selskaber kan man mod forudbestilling booke rundvisning for selskaber og Jenle tager også imod større grupper fra uddannelsesinstitutioner, eller andre foreninger og selskaber.

Ved bestilling af modtagelse af større selskaber på Jenle betaler man for minimum for 15 personer. F.eks. kan et selskab godt være på 5 personer, men der betales for minimum 15 personer. Prisen per person for adgang til museet er 45 kr. og for både museet og mindestuerne er det 75 kr. – hvilket for et selskab på 15 personer vil være 1.125,- kr.

Jenle kan modtage selskaber fra 2 til 170 personer. Rundvisningen i mindestuerne kan max klare 17 personer ad gangen og tager ca. 30-45 min. Er selskabet på over 51 prs. kommer der en ekstra rundviser på og rundvisningen kan derfor begynde hvert 15. min. men hver rundvisning vil stadig vare 30-45 minutter.

Et besøg på Jenle (for et selskab) vil typisk tage fra 2 til 3 timer, alt efter antal deltagere og de ønsker I har til opholdet.

Kontakt os for at høre nærmere på info@jenle.dk eller bestil nu ved at udfylde nedenstående formular / skema. Her kan der også bestilles mad og drikkevarer på forhånd.

Har du bestilt men er forsinket eller forhindret kontakt venligst vores cafe og butik direkte på 24 26 00 25 (tryk 2). Personalet her vil sikre at jeres koordinator for jeres besøg bliver orienteret.

Klik her for bestilling-af-selskaber