Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle

Bestilling af selskaber / foreninger

I tiden fra 1. april til 1. november 2024 kan selskaber bestille rundvisning på Jenle:.

For selskaber kan man mod forudbestilling booke rundvisning for selskaber
Jenle tager også imod større grupper fra uddannelsesinstitutioner, eller andre foreninger og selskaber.

Rundvisning på Jenle sæson 2024 vil være anderledes på grund af renovering af stuehuset for Aakjær-hjemmet. Rundvisningen vil være på Høloftet – et lokale på 1. sal  i en anden bygning / Laden med elevator og en udstilling / opsat i scenarier med artefakter fra Jeppe Aakjærs arbejdsværelse og fra Jeppe og Nannas hjem i øvrigt.

Rundviserne vil fortælle ud fra disse opsætninger.

Der vil stadig være fine muligheder for at få kaffe mm og se øvrige lokaliteter som museet med videre indendørs og benytte de udendørs faciliteter som ex Digterruten, stien til Jeppe og Nanna Aakjærs grav.

Ved bestilling af modtagelse af større selskaber på Jenle betaler man for minimum for 10 personer. F.eks. kan et selskab godt være på 5 personer, men der betales for minimum 10 personer. Prisen per person for adgang til museet er 45 kr. og for både museet og scenarier på høloftet / i 2024 ikke mindestuer pga. renovering i mindestuerne (med guide)  er det 75 kr. – hvilket for et selskab på 10 personer vil være 750,- kr.

Jenle kan modtage selskaber fra 2 til 170 personer. Rundvisningen på Høloftet tager ca. 30 min.

Et besøg på Jenle (for et selskab) vil typisk tage fra 2 til 3 timer, alt efter antal deltagere og de ønsker I har til opholdet.

Kontakt os for at høre nærmere på selskab@jenle.dk eller bestil nu ved at udfylde nedenstående formular / skema.

Her kan der også bestilles mad og drikkevarer på forhånd.

Har du bestilt men er forsinket eller forhindret kontakt venligst vores cafe og butik direkte på 24 26 00 25 (tryk 2). Personalet her vil sikre at jeres koordinator for jeres besøg bliver orienteret.