Jeppe Aakjærs kunstnerhjem, Jenle

Samtale-ruten – samtaler til fods om et Danmark i balance
Fredag den 3. maj fra kl. 11-17, og lørdag den 4. maj fra 11-14.

Under dette års Skivemødet på Jenle 2019, vil der være mulighed for at kommer med på en kort samtale-rute ude i den smukke natur omkring Jenle.

Mange af Skivemødets debatter foregår ved kunstnerhjemmet Jenle, hvor Jeppe Aakjær havde sit kunstnerhjem. Udover at være digter var Aakjær dybt optaget af en natur i balance og han var en glødende bekæmper af social ulighed i samfundet.
Jenle samtalerute

Skive-mødets deltagere inviteres til at tage på samtale-vandring ad en afmærket rute, som begynder og slutter ved Jenle og er inspireret af Aakjærs sange og samfundsengagement. Ved start-posten på Jenle bliver man koblet i hold på 4-5 personer og får et kort med en oversigt over posterne. På ruten, som strækker sig 1,5 km langs fjord, mark og skov, vil der være udlagt poster med spørgsmål, som holdet sammen må drøfte og besvare. Det tager ca. 20-30 minutter at gå ruten.

Meningen med spørgsmålene ved posterne er at inspirere til en samtale til fods om et Danmark i balance. Posterne indeholder spørgsmål, som kan anvendes, hvis der er børn eller unge med på holdet.

.

Sådan gør man:

Mød op ved start-posten ved Jenle fredag den 3. maj kl. 11-17, og lørdag den 4. maj kl. 11-14. Her kobles man i små hold af 4-5 personer. Kig efter skiltet hvor der står samtaleruter, eller spørg dig frem

Alle kan være med og det er gratis at deltage.

Mere information på Skivemødet

Jenle fra haven