JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
16-01-2018

Uge nummerr:
3
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark 00Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark Destination Skiveegnen   (Åbner i nyt vindue)
Skiveegnen har Limfjordslandets mest enestående natur med vidtstrakte hedelandskaber, eventyrlige sø- og bakkeområder.

Danmark Fur færgefart (transport)  (Åbner i nyt vindue)
Sleipner-Fur, besejler ruten mellem Branden og Fur. Overfarten tager ca. 3 min.

Danmark Fursund Turistinformation  (Åbner i nyt vindue)
Turistinformationen for Østsalling

Danmark Færger til småøer mm (transport)  (Åbner i nyt vindue)
Danmarks ø & genvejsfærger
- en sejltur værd

Danmark Hessellund Camping  (Åbner i nyt vindue)
Hessellund Sø-Camping er smukt beliggende i et naturskønt område med udsigt over Karup Å-dalen.
Campingarealet udgør kun en del af hele campingpladsens areal, hvorfor der er rigelig med plads at boltre sig på, uanset om du vil gå aftentur langs åen eller ønsker en rask fodboldkamp.

Danmark Hjarbæk Camping  (Åbner i nyt vindue)
Campingplads mellem Viborg og Skive.

Danmark Hotel Pinenhus  (Åbner i nyt vindue)
Hotel Pinenhus
Vi bor roligt og uforstyrret et stenkast fra Limfjorden med smuk udsigt til Sallingsundbroen. På Pinenhus sætter vi en ære i at vore gæster føler sig velkomne. Atmosfæren er hyggelig og faciliteterne mange - og så har vi passet godt på traditionerne fra dengang vi blev Kongeligt Privilegeret i 1726, så hotellet idag er klassificeret som et 3-stjernet hotel.

Danmark Hvalpsund færgefart (transport)  (Åbner i nyt vindue)
Sejlplan for Hvalpsund - Sundsøre Færgefart

Danmark Højslev Kro  (Åbner i nyt vindue)
Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes "Det blå Limfjordsland".
Kroen har i 1995 gennemgået en større modernisering med grundig hensyntagen til det særprægede bygningsværk, som sammen med kroens kendetegn - det runde tårn - er bevaret i dets oprindelige opførelse, og nu igen fremstår i gult og hvidt.
Den hyggelige landsbykro ligger midt i Højslev Stationsby, tæt ved Limfjorden med skov og strand og kun 4 km fra Skive.

Danmark Junget Strandcamping  (Åbner i nyt vindue)
Junget Strandcamping
Ca. 22 km nord for Skive mod Fuur, drej til højre mod Junget. En lille hyggelig familiecampingplads tæt ved skov og strand med udsigt over fjorden. Nye baderum. Særdeles gode læforhold, stor børnevenlig legeplads, stort opholdsrum med udgang til terrasse i bedste "Fortovscafe"-stil.

Danmark Kongenshus Hotel  (Åbner i nyt vindue)
Kongenshus Hotel er beliggende i en enestående natur omgivet af Kongenshus Mindepark. Hotellet byder på 9 værelser og et køkken der spænder vidt over traditionelle danske retter til udenlandske specialiteter. Ønsker de at holde fest eller firmafunktioner kan Kongenshus Hotel tilbyde faciliteter for op til 140 personer.

Danmark Limfjords Camping & Vandland  (Åbner i nyt vindue)
Limfjords Camping & Vandland
En campingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive, i nærheden af Lihme. Stor rolig familieplads med gode forhold for børnenes trivsel uanset alder. Pladsen ligger direkte ned til en dejlig badestrand, med blå flag, der om sommeren er et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip.

Danmark Midt Turisme  (Åbner i nyt vindue)
Velkommen til Midtjysk Turisme, regionsselskabet for turismeudvikling i oplevelsesøkonomien i Midtjylland. På denne side finder du viden om Midtjysk Turismes arbejde og tiltag inden for turisme og oplevelsesøkonomi.

Danmark Roslev Vandrerhjem (Lejrskole)  (Åbner i nyt vindue)
DANHOSTEL Roslev ligger midt på Salling, tæt på Limfjorden og skønne naturområder. Vandrerhjemmet ligger i forbindelse til idrætshal og boldbaner, og ligger tæt på mange seværdigheder, så som Jesperhus Blomsterpark, Hjerl Hede, Mønsted og Daugbjerg kalkgruber.

Danmark Raakilde Camping og lejrskole  (Åbner i nyt vindue)
Raakilde Camping og lejrskole. Hvis man skal på lejrskole i Salling og på Fuur er Raakilde Camping og lejrskole ideelt.

Danmark Sevel Kro  (Åbner i nyt vindue)
Oprindelig hed bygningen ”Bakkehuset” og kan spores tilbage til 1662. I 1802 fik man på stedet lov at drive krodrift – og blev ”Kgl. privilegeret”. Der var dog den ulempe for en del af kroens ejere at de kun måtte betjene de tilrejsende og ikke egnens beboere.

Danmark Skivehus Hotel  (Åbner i nyt vindue)
"At rejse er at leve” skrev den store digter HC Andersen for mange år siden. De fleste vil stadig give ham ret. At rejse er at leve, at opleve, at slappe af men samtidig blive inspireret og få udvidet sin horisont. At rejse er også at sove og spise godt, det gør du her på Hotel Gl. Skivehus. Om det er forretning eller fornøjelse, er Gl. Skivehus det ideelle valg. med sin attraktive placering midt i byen, men alligevel tæt på naturskønne omgivelser. Et ophold hos os indbyder til både byture og afslapning.

Danmark Sol og Strand  (Åbner i nyt vindue)
Sol og Strand er en webside med en masse oplysninger om danske seværdigheder samt feriehusudlejning.

Danmark Thise Mejeri - NyhederArkivsider  (Åbner i nyt vindue)
Thise Mejeri, der kun ligger få kilometer fra Jenle har indledt et samarbejde med Skiveegnens Turistbureau om markedsføring af Thise Mejeris hjemegn: ”Stor-Salling med opland”.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å