JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
16-01-2018

Uge nummerr:
3
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark 00Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark Fur Strandhotel  (Åbner i nyt vindue)
Fur Strand Hotel
Velkommen til vores familie hotel. Din værter Mette& David og vores kok Grete samt tjenerne vil være med til at du nyder dit ophold på Fur. Hotellet ligger ved kysten med udsigt over Limfjorden på en af Danmarks smukkeste øer.

Danmark Hessellund Camping  (Åbner i nyt vindue)
Hessellund Sø-Camping er smukt beliggende i et naturskønt område med udsigt over Karup Å-dalen.
Campingarealet udgør kun en del af hele campingpladsens areal, hvorfor der er rigelig med plads at boltre sig på, uanset om du vil gå aftentur langs åen eller ønsker en rask fodboldkamp.

Danmark Hotel Hilltop  (Åbner i nyt vindue)
HOTEL HILLTOP´s centrale beliggenhed midt i Nordvestjylland, gode parkeringsforhold og lokaler lige fra 8 til over 160 personer gør valget let og naturligt til mange slags mødearrangementer!

Danmark Højslev Kro  (Åbner i nyt vindue)
Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes "Det blå Limfjordsland".
Kroen har i 1995 gennemgået en større modernisering med grundig hensyntagen til det særprægede bygningsværk, som sammen med kroens kendetegn - det runde tårn - er bevaret i dets oprindelige opførelse, og nu igen fremstår i gult og hvidt.
Den hyggelige landsbykro ligger midt i Højslev Stationsby, tæt ved Limfjorden med skov og strand og kun 4 km fra Skive.

Danmark Junget Strandcamping  (Åbner i nyt vindue)
Junget Strandcamping
Ca. 22 km nord for Skive mod Fuur, drej til højre mod Junget. En lille hyggelig familiecampingplads tæt ved skov og strand med udsigt over fjorden. Nye baderum. Særdeles gode læforhold, stor børnevenlig legeplads, stort opholdsrum med udgang til terrasse i bedste "Fortovscafe"-stil.

Danmark Kongenshus Hotel  (Åbner i nyt vindue)
Kongenshus Hotel er beliggende i en enestående natur omgivet af Kongenshus Mindepark. Hotellet byder på 9 værelser og et køkken der spænder vidt over traditionelle danske retter til udenlandske specialiteter. Ønsker de at holde fest eller firmafunktioner kan Kongenshus Hotel tilbyde faciliteter for op til 140 personer.

Danmark Limfjords Camping & Vandland  (Åbner i nyt vindue)
Limfjords Camping & Vandland
En campingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive, i nærheden af Lihme. Stor rolig familieplads med gode forhold for børnenes trivsel uanset alder. Pladsen ligger direkte ned til en dejlig badestrand, med blå flag, der om sommeren er et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip.

Danmark Roslev Vandrerhjem (Lejrskole)  (Åbner i nyt vindue)
DANHOSTEL Roslev ligger midt på Salling, tæt på Limfjorden og skønne naturområder. Vandrerhjemmet ligger i forbindelse til idrætshal og boldbaner, og ligger tæt på mange seværdigheder, så som Jesperhus Blomsterpark, Hjerl Hede, Mønsted og Daugbjerg kalkgruber.

Danmark Stoholm Vandrerhjem  (Åbner i nyt vindue)
Stoholm Vandrerhjem er også velegnet til kurser og konferencer.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å