JENLE


Webstedet ejes af Aakjærselskabet - Jenle, Jenlevej 6, 7870 Roslev, - CVR. 11030491
Bestil rundvisning, smørrebrød ol. for selskaber samt skoler - helst på hjemmesiden her Eller på 24 26 00 25 eller telefonsvarer
Dato:
26-04-2017

Uge nummerr:
17
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE

JENLE

BESØG

BROCHURER

GL-ARRANGE.

NYHEDSMAIL

ÅRSTAL

FOREDRAG

SKOLETJENESTE

INFORMATION

FOTO-GOOGLE

DIVERSE

e-BUTIK

FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark Fur Bryghus  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Fur Bryghus

Danmark Salling Camping  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Salling Camping
Ca. 22 km nord for Skive mod Fuur, drej til højre mod Junget. Gode hytter. En lille hyggelig familiecampingplads tæt ved skov og strand med udsigt over fjorden. Nye baderum. Særdeles gode læforhold, stor børnevenlig legeplads, stort opholdsrum med udgang til terrasse i bedste "Fortovscafe"-stil.

Danmark Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark Thise Mejeri - Mælkeruten  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Thise Mejeri har indledt et samarbejde med Skiveegnens Turistbureau om markedsføring af Thise Mejeris hjemegn: ”Stor-Salling med opland”. I forbindelse med fremstødet vil ’Mælkeruten’ blive beskrevet på en mælkekartonside.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø ÅWebstedet ejes af Aakjærselskabet - Jenle, Jenlevej 6, 7870 Roslev, - CVR. 11030491
Bestil rundvisning, smørrebrød ol. for selskaber samt skoler - helst på hjemmesiden her Eller på 24 26 00 25 eller telefonsvarer