JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
16-01-2018

Uge nummerr:
3
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark Fur Bryghus  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Fur Bryghus

Danmark Salling Camping  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Salling Camping
Ca. 22 km nord for Skive mod Fuur, drej til højre mod Junget. Gode hytter. En lille hyggelig familiecampingplads tæt ved skov og strand med udsigt over fjorden. Nye baderum. Særdeles gode læforhold, stor børnevenlig legeplads, stort opholdsrum med udgang til terrasse i bedste "Fortovscafe"-stil.

Danmark Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark Thise Mejeri - Mælkeruten  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Thise Mejeri har indledt et samarbejde med Skiveegnens Turistbureau om markedsføring af Thise Mejeris hjemegn: ”Stor-Salling med opland”. I forbindelse med fremstødet vil ’Mælkeruten’ blive beskrevet på en mælkekartonside.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å